Welkom

Brasserie – Restaurant 


Panorama1 brasserie

Panorama2brasserie

Panorama3terras

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verblijfsaccommodatie

 

 

 

 

 

 

 

De Maria Johanna Hoeve is een unieke verblijfsaccommodatie in de Alblasserwaard.

De groepsaccommodatie heeft met twee mooie sfeervolle verblijfsruimtes en 12 moderne slaapkamers. Voor lunch of diner ontvangen wij u graag in onze brasserie. Voor ontspanning in de buitenlucht  hebben we onze korte 9-holes golfbaan. Ideaal voor de moderne golfers, maar ook voor familie- en bedrijfsuitjes. Voor een zakelijk verblijf zijn er 2 volledige ingerichte vergaderzalen met uitzicht over de golfbaan.

Verblijfsaccommodatie

Dus veel mogelijkheden! Het concept van de groepsaccommodatie blijft even vertrouwd zoals u gewend bent, dus veel privacy en veiligheid. Alle 12 slaapkamers hebben een eigen douche en toilet en hebben in totaal 32 bedden. Alles is gelijkvloers, dus eventueel ook geschikt voor mindervalide. De grote kindvriendelijke speelweide is zeer geschikt voor spellen en voor een potje voetbal. Voor de jongste is er een schommel met klimtoren, andere kunnen zich vermaken op de jeu de boulesbaan en tafeltennistafel. Ideaal voor groepen, maar ook voor Bed & Breakfast overnachtingen. U slaapt midden in het oer Hollandse landschap op een steenworp afstand van de randstad. We worden door de Recron gewaardeerd met 5 sterren!

We ontvangen veel families, vriendengroepen, fiets- en wandelliefhebbers, maar ook zakelijke gasten die een goede nachtrust op prijs stellen.

Brasserie

We gebruiken voornamelijk producten uit onze streek die met veel passie worden geproduceerd en dat proeft u! We leveren verse en kwalitatief hoogwaardige producten. Deze worden geserveerd op mooi opgemaakte borden in een verrassende en knusse sfeer.

Onze brasserie is zeker niet alleen toegankelijk voor onze golfers en overnachtingsgasten. We ontvangen veel streekbewoners, zakelijke gasten en recreanten voor lunch, diner of voor een bakkie koffie.

Vergaderlocatie

SAMSUNG CAMERA PICTURESFV_verblijfsruimte_web

FV_Noordsy_web

 

 

 

 

 

 

Zowel de verblijfsaccommodatie als de vergaderzalen boven de brasserie zijn zeer geschikt als vergaderlocatie. Tijdens vergaderingen kunnen we uw gezelschap voorzien van eten en drinken,  maar u kunt ook zelf de keuken gebruiken voor het bereiden van maaltijden.

Familie bedrijf

De familie Kool zal u gastvrij ontvangen. Het comfort van de accommodaties, de landelijke omgeving en de gemoedelijkheid brengen een unieke sfeer. Hierdoor zult u zich snel thuis voelen.

Voor vragen staan wij u graag te woord.

Tel. 0183- 58 95 24 / 06- 512 63 525
e-mail: info@mariajohannahoeve.nl

Partners