Maria Johanna Hoeve

een uniek, landelijk gelegen, recreatie- en horeca accommodatie in de Alblasserwaard.

In het kort... De groepsaccommodatie heeft met twee mooie sfeervolle verblijfsruimtes en 12 moderne slaapkamers met 32 bedden. Voor lunch of diner ontvangen wij u graag in onze brasserie waarin wij veel streekprodukten serveren. Voor ontspanning in de buitenlucht  hebben we onze korte 9-holes golfbaan. Ideaal voor de moderne snelle golfers, maar ook voor familie- en bedrijfsuitjes. Voor een zakelijk verblijf zijn er volledige ingerichte vergaderzalen met uitzicht over de golfbaan.
Ga naar Brasserie

Brasserie

Wij serveren veel streekprodukten, dat is duurzaam, maar vooral heerlijk vers! Kaas, vis (forel & paling) , zuivel, fruit, vlees, eieren, brood komen allemaal uit de Alblasserwaard. En dat is bij onze koks in goede handen! Ervaar de smaak en de gastvrijheid van deze streek!

Ga naar Vergaderen

Vergaderen

In één van de 3 vergaderzalen ontvangen we graag gasten voor zakelijke bijeenkomsten. We zijn gespecialiseerd in kleine groepen tot 30 personen. Rust, privacy, aircondition, presentatie-middelen, goede horeca en gastvrijheid is standaard aanwezig!

Ga naar Overnachten

Overnachten

Onze verblijfssaccommodatie is zeer geschikt voor een weekendverblijf of voor een meer-daagse teamtraining. Zowel zowel zakelijk als recreatief gasten voelen zich snel thuis.. Onze 12 slaapkamers zijn allemaal voorzien van een douche en toilet. We beschikken over 32 slaapplaatsen.

Ga naar Golf

Golf

Golf als eenmalige activiteit of het begin van een nieuwe sport/hobby. Beide is mogelijk! Meer informatie over onze mogelijkheden met golf vindt u op de website GolfbaanNoordeloos.

Proef de sfeer van de streek in onze brasserie

Reserveren Restaurant

Handige informatie om te downloaden

Plan uw eigen fiets- & wandelroutes

Fietsroute 534933 - De rustige polders in de Alblasserwaard