6 december 2013

Teamwork

 

One Events Team en Fun programma
Teamwork: een modewoord of hogere wiskunde? We denken allemaal te weten hoe we in een team werken, maar in praktijk valt dit niet altijd mee. Maar het is ontzettend belangrijk om als team samen te werken en gezamenlijk tot een doel te komen. One Events weet dat als geen ander. Door de juiste mensen op de goede plek te zetten en binnen het team duidelijk en helder te communiceren worden de gestelde doelen behaalt. We benaderen het teamwork met een knipoog. Want teamwork kan ook “fun” zijn! Door ogenschijnlijke “eenvoudige” opdrachten proberen we uw team zo goed mogelijk te laten samenwerken.

Bij de activiteiten en programma’s van One Events staan vermaak, gezelligheid en samenwerking voorop. De activiteiten kunnen zo uit worden gekozen dat er behalve een ludieke invulling ook een competitie ontstaat op basis van snelheid en inzicht. Hierdoor ontstaat een aangename mix van plezier en samenwerking.

Dit programma kan door u zelf samengesteld worden. Gelang de grote van de groep en de beschikbare tijd die er is voor activiteiten kunt u het aangegeven aantal onderdelen uitkiezen. De nadruk ligt op het gezellig samenwerken tijdens de verschillende opdrachten. Er kan gekozen worden uit 20 onderdelen.

Om uw keuze wat makkelijker te maken staat achter alle activiteiten een letter. De betekenis hiervan vindt u hieronder.

Betekenis symbolen bij de activiteiten
A = actief
A/R = actief/recreatief
R = recreatief

1. Bamboe building (R)

Met verschillende lengtes bamboe en elastiek moeten de deelnemers een object gaan bouwen. Dit kan bijvoorbeeld een toren of piramide zijn. Het gemaakte object moet natuurlijk zonder hulpmiddelen overeind blijven staan. Door eerst samen een goed ontwerp te bedenken en dan aan de slag te gaan, zal dit het resultaat ten goede komen.

 

 

 

2. Reuzen Djenga (R)


Bij dit reuze spel moeten de teams zo slim mogelijk stenen uit de toren halen en weer bovenop de toren plaatsen. Aanraken is pakken. Laat een team de toren omvallen dan wint het andere team de punten. Goed communiceren en technisch inzicht zijn nodig om de juiste stenen te pakken.

 

 

 

3. Reuzen katapult bouwen (R/A)


Met een aantal palen en touw moet het team een constructie bouwen waar uiteindelijk een bal mee weg geschoten moet worden. Als de bal gevangen wordt door één van de teamleden dan scoort het team punten, hoe verder weg en gevangen, hoe meer punten.

 

 

 

 

4. Blind parcours (R)


Bij deze opdracht is iedereen van het team geblinddoekt op 1 persoon na. Dit is de zogenaamde ziener en captain van het team. De bedoeling is om het uitgezette parcours te volgen zonder het lint aan te raken en exact het lint te volgen. Welk team is hier het meest bekwaam in en vertrouwd volledig op de ziener.

 

 

 

5.Puzzeltijd (R)


Het team moet de zeskant puzzel, de vierkant puzzel, het drakenei en het glas vraagstuk oplossen. Welk team weet als eerste alle stukjes op de juiste plek te leggen? Het lijkt makkelijk, maar dat is het zeker niet.

 

 

 

 

6. Touw opdrachten (R)


Meerdere opdrachten. Zo is er een lang touw waar het hele team een achtknoop in moet leggen zonder dat er gepraat mag worden. Ook moet het hele team een knoop uit het touw halen, de zogenaamde touwspaghetti. Als laatste opdracht is er het handboeienspel. Leuk om te zien en te doen!

 

 

 

7. Treasure hunt (R/A)


In een niet te betreden vak van 3 x 3 meter staat een schatkist. In deze kist
zit informatie over collegae en/of over de afdeling / bedrijf. Om bij de kist te komen mogen de deelnemers alleen gebruik maken van één autoband, drie palen, diverse knopentouwtjes en heftouwen.

 

 

 

8. Voetje van de vloer (R)


Door middel van een stevige constructie te bouwen moeten er minimaal 5 personen 50 cm boven de grond kunnen blijven staan gedurende een tijd van 10 seconden. De constructie mag niet worden vastgehouden en ook niet in de grond worden vastgezet. Voordat er aan de constructie begonnen mag worden moeten er eerst wat vraagstukken worden opgelost.

 

 

 

9. Spinnenweb (R/A)


De groep moet van de ene naar de ander kant van het web. Men moet elkaar daarbij helpen, dragen, tillen etc. Ieder gat van het web mag maar één keer gebruikt worden. Goed kijken en overleggen is een pre.

 

 

 

 

10. Vuur maken (R)


Bij het vuurmaken moeten de teams met de voorhanden zijnde materialen een vuur maken waarmee het touw wat boven de vuurschaal hangt doorgebrand moet worden. Een leuke teambuilding activiteit waarbij er rekening gehouden moet worden met de omstandigheden.

 

 

 

 

Begeleiding
Dit programma staat onder begeleiding van professionele instructeurs. Instructeurs die weten waar de veilige grenzen van de mogelijkheden van de deelnemers liggen en zorg dragen voor een veilig, maar vooral ook gezellig verloop van het programma.

Kosten op basis van 2 activiteiten (tijdsduur is ongeveer 1 uur)
€ 17,50 per persoon. Minimum bedrag is € 315,00
Kosten op basis van 3 activiteiten (tijdsduur is ongeveer 1,5 uur)
€ 22,50 per persoon. Minimum bedrag is € 405,00
Kosten op basis van 4 activiteiten (tijdsduur is ongeveer 2 uur)
€ 25,00 per persoon. Minimum bedrag is € 450,00
Bij meer dan 4 activiteiten maken wij graag een offerte op maat.

De vermelde bedragen zijn:

 Exclusief
Materialen 21% BTW
Begeleiding Catering
Organisatie & verzorging Eventuele extra’s
Reiskosten a € 0,35 per kilometer vanaf Asperen
Locatiehuur
Annuleringsverzekering

 

Inclusief:

Materialen
Begeleiding

Organisatie & verzorging

 

Algemeen:

Wij willen u er op attenderen dat het gebruik van of het onder invloed zijn van alcohol voor of

tijdens de activiteiten, niet toegestaan is.