Home » Brasserie » Groepsarrangementen » Diner » Buffetten » Buffet 9par3
Uitserveren of op het buffet:
• Dagverse huisgemaakte soep, keuze uit 2 soorten;
groentesoep / tomatensoep / kippensoep / mosterdsoep …
Voorgerechten:
• Ambachtelijk wit en bruin speltbrood van Bakkerij Trappenburg met kruidenboter / aioli / tapanade
• Groene salade
Hoofdgerechten:
• Kipsaté Tante Door
• Kroepoek
• Satésaus
• Varkensrollade / bospaddenstoelen-truffelsaus
• Zalmfilet / bijpassende saus
• Groente uit het seizoen
• Rijst
Grand-Dessert:
• 3 soorten ijs van IJsboerderij Middelbroeck
• Vers fruit uit het seizoen
• Crème brûlée
• Selectie van diverse zoete lekkernijen van Banketaria uit Giessenburg:
• Appel-cheesecake blok
• Kokoslimoen blok
• Lekkernijtje
• Chocolade brownie reep
• Cup cake
extra keuzes:
• Carpaccio € 3,50 p.p.