Home » Brasserie » Groepsarrangementen » Diner » Buffetten » Mediterraan Buffet
Voorgerechten:
• Ambachtelijk wit en bruin speltbrood van bakkerij Trappenburg / kruidenboter / aioli / tapanade
• Olijven
• Salade caprese / buffelmozzarella / tomaat / basilicum
• Carpaccio / giessenlanderkaas / pijnboompitten truffeldressing
• Tzatziki
• Groene salade met feta kaas
• Diverse hammen: serranoham / parmaham / salami
Hoofdgerechten:
• Lasagne uit eigen keuken
• Spaghetti carbonara of bolognese
• Pittige garnalen / knoflook / rode pepers / prei / ui
• Gevulde aubergine / gehakt / fetakaas / knoflook
• Gekruide aardappels uit de oven
• Mediterraanse groenten
Dessert:
• Crème brûlée
• Vers fruit
• Diverse soorten ijs van IJsboerderij Middelbroeck
"*" geeft vereiste velden aan