Voorgerechten: • Dagverse huisgemaakte soep ( keuze uit: groentesoep / tomatensoep / kippensoep / mosterdsoep) • Ambachtelijk wit en bruin speltbrood van bakkerij Trappenburg met kruidenboter / aioli / tapanade • Carpaccio van Lekkerlander Excellent uit Nieuw-Lekkerland / giessenlanderkaas / pijnboompitten truffeldressing • Gerookte forel van forellen kwekerij uit Zederik • Gerookte paling van Van Wijk uit Groot-Ammers • Huisgemaakte aardappelsalade • Groene salade met giessenlanderkaas / pijnboompitten / tomaat / komkommer / rode ui / dressing
Hoofdgerechten: • Langzaam gegaarde rundersukade / truffelsaus • Varkensrollade / bospaddenstoelensaus • Vis uit het seizoen / kreeftensaus • Pittige garnalen / knoflook / rode peper / prei / ui • Verse friet • Groenten van het seizoen • Aardappel kroketten
Dessert: • Diverse soorten ijs van IJsboerderij Middelbroeck • Vers fruit uit het seizoen • Toren van slagroomsoesjes met chocolade saus • Warme kersen • Slagroom
Alhet vlees komt van onze keurslager Muilwijk uit Ameide en de vis komt van Schmidt Zeevis uit Rotterdam