Streekproducten

U bent van harte welkom in de brasserie van de Maria Johanna Hoeve.  Met het prachtige uitzicht op onze golfbaan, kunt u culinair genieten van onze gerechten, die hoofdzakelijk worden bereid met streekproducten.

Het boerenbrood komt van de ambachtelijke plaatselijke bakker de Jager. De kaas komt van kaasboerderij De Kuiper uit Giessenburg.

Het ijs wordt geleverd door IJsboerderij Middelbroeck uit Meerkerk. Op ambachtelijke wijze bereiden zij met dagverse melk diverse soorten ijs.

Onze onbespoten appels komen uit onze eigen boomgaard. Verder komen fruit, groenten en de streeksappen van onze buurman, fruitteler Van der Ham.

Het vlees komt van Slagerij Muilwijk, een keurslager uit Ameide. Zij houden de inkoop van hun vlees in eigen hand. Zo zorgen zij voor het beste kwaliteit vlees. Het vlees voldoet aan eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Kortom, altijd verzekerd van een veilig en vertrouwd stukje vlees.

De paling komt van vishandel fam. van Wijk uit Groot-Ammers.

Onze Forellen komen uit de visvijver van Forellen Visvijvers Zederik.

Onze Hesselink koffie van het Fingerprinted-koffieconcept bestaat uit gecertificeerde Rainforest koffie met het Efico Foundation-logo.  Dankzij deze stichting is het mogelijk een duurzaam project in een koffieproducerend land te steunen.

Vriendelijke groet,

Familie Kool